Temelia, temelie să fie!

Vara anului 2015, suntem fericiții posesori ai unui proiect de casă nouă.

- Care este pasul următor, întreb eu plină de speranță că Revelionul ne prinde în casă nouă.
- Poi trebuie să mergem să vedem cam cât costă tot ce ne dorim, să vorbim cu meseriașul care ne-a fost recomandat, să vedem el ce ne sfătuiește.
Eu deja pornesc mașina, direcția primul magazin specializat în materiale de construcții, între timp îl sun pe domnul recomandat de  niște prieteni care au fost foarte mulțumiți de prețurile pe care acesta le practică. Ne întâlnim cu respectivul care cu o simplitate de abia clipea, ne-a dat un scor ... de am rămas mască amândoi ... manopera costa cât aproape toată lucrarea iar în catalogul prezentat de el cu materialele pe care le recomanda, parcă fiecare produs avea câte un zero în plus.
-  Ei cucoană, ce plus?! Ce  spui?! Lasă tu asta pe seama bărbaților, astea sunt cele mai bune prețuri, hai să semnăm contractul nu am eu timp de întrebări am foarte mulți clienți.
 - Nu semnez nimic până nu văd și prețurile de la magazinele de specialitate, mi se pare că vreți să câștigați pe spatele nostru și dacă găsesc la alte prețuri eu le cumpăr și atunci vă asigurăm materialele.
-  Eu nu aștept, eu nu lucrez cu alte materiale decât cele recomandate de mine cumpărate de unde vă arăt eu, pentru că eu răspund de ele și vă spun eu sunt cele mai bune! Semnați sau nu?!
- Normal că semnăm, mă trage de mânecă soțul meu.
- Nu, nu semnăm nimic! Construim singuri dacă e până acolo, dar nu am să dau atâția bani!
- Meseriașul cu mii de zerouri ne trântește catalogul în nas și pa –pa.
Rămânem cu proiectul în mână.
Gata! Hai să plecăm să vedem cum e pe la magazinele de specialitate
Caut după o agendă, un calculator și începe aventura.
Ciment X lei, gresie Y lei, instalații sanitare Z lei, aventura continuă la următorul și următorul și următorul depozit, iar lista de prețuri începe să crească pe măsură schimbăm magazinele.
-  Auoleu, cimentul de la depozitul A până la depozitul C are un preț de XX, să nu vorbesc de restul, sunt dezamăgită, ce ne facem?, parcă încep să regret că l-am alungat pe meseriaș.
-  Trebuie să căutăm și alte soluții că doar nu ne dăm bătuți după prima zi.
Zis și făcut, a doua zi pornim din nou... situația este aceeași, prețuri ridicate, adaosuri până la stele și înapoi, mai avem și ghinion, a fost unde am găsit la preț bun un material dar nu aveau cantiatea de care aveam noi nevoie, unii ne cereau cost pentru transport, alții pentru depozitare dacă spuneam că ne întoarcem noi săptămâna următoare după marfă. Reduceri?! Nu mulți au auzit despre acest concept.
-   Trebuie să consultăm și domeniul on line, poate poate.
-  Fii serios cum să găsești pe net un magazin de materiale de construcții mai ieftin decât cele pe la care am umblat noi. Hai să mai mergem.
-  Eu nu mă mai duc niciunde! Caut un magazin să pot cumpăra totul dintr-un singur loc și astfel să câștigăm și noi timp, măcar ne putem uita la filmul acela cu care mă-nebunești de ceva vreme.
-  Bine, caută.
-  Ia te uită, ce am găsit ... Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro. cred că este locul nostru!
Ce ne oferă în plus față de magazinele pe care le-am colindat și strălucitul catalog al meseriașului?



Uite scrie aici că ne  putem achiziționa tot ceea ce ne este necesar începând de la materialele pentru structură, instalații electrice, instalații sanitare și termice, parchet, lambriuri, osb, acoperiș, izolatii, pal melaminat, blaturi, feronerie și accesorii pentru mobilier precum și toata gamade finisaje.  Vindem-ieftin.ro este un concept unic în România: fără stocuri, fără manipulări de marfă și cu transport direct de la producător, putem beneficia chiar și de consiliere gratuită.
-Dar uite, nu sunt afișate prețurile, ce ne facem?!
-Poi nu le au afișate pentru că prețurile variază în funcție de cantitățile comandate și cu cât cantitățile sunt mai mari, cu atât Vindem-ieftin.ro poate negocia cu furnizorii în favoarea noastră.
- Uite ca să-nțelegi mai bine, cerem ofertă și avem ofertele primite prin magazine și ne putem decide cu cine vom colabora.
    Deși eu cred vă vom alege să colaborăm cu ei pentru că  marfa se livrează direct de la producător, ei țin legătura permanent cu producătorii așa că sunt tratați ca niște clienți fideli, asta știi ce-nseamnă nu?! Poi normal, dacă ei au discount pentru că am auzit eu că așa se procedează atunci când colaborezi cu cineva constant, iar dacă ei au discount, ei da, probabil vom avea și noi. Marfa se livrează direct spre noi așa că aici nu ne vor cere taxa pentru manipulare sau depozitare... uite este foarte simplu să comanzi, putem cumpăra totul dintr-un singur loc, prețurile produselor sunt personalizate în funcție de necesarul nostru de materiale, primim marfa direct de la producători, fără intermediari iar livrarea este gratuită oriunde în țară.
-Deci la dimineață așa ne vom bea cafeaua, în compania unui consilier de la Vindem-ieftin.ro, care ne va ajuta. Sunt atât de fericit și liniștit, simt că acum la a 3 încercare vom reuși să ne luăm tot ce ne trebuie.

- Ce spuneai despre film?

Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2018 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut