Jurnal de facultate, despre Şeful de grupă !!

     
      După  cum bine ştiţi am devenit din nou studentă. Fericire şi încântare... ce mai!  Am nimerit într-un colectiv colorat cu oameni de toate vârstele, cu diverse pasiuni  şi poveşti de viaţă care mai de care, am rămas plăcut impresionată de povestea acestui tânăr coleg, care la vârsta lui ştie ce vrea de la viaţă şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a deveni cea mai bună variantă a sa. De la început a dat notă de o educaţie exemplară, prin simplul fapt că ne-am certat cam o lună-jumate până a reuşit să îmi vorbească cu TU!!-  din respect, din respect nu pot să te tutuiesc!
   În momentul în care l-am ales Şef de grupă, nu ştiam despre abilităţile lui de lider! MocaTitus, este mezinul familiei Moca, care la vârsta de 19 ani, se poate lăuda cu faptul că este pe drumul cel bun pentru a-şi îndeplini dorinţele, pentru a avea un viitor sigur, fără griji. 
   M-a impresionat faptul că Titus este un tânăr care promite multe, nu îşi pierde nopţile prin localuri, nu se complace în situaţia de a sta acasă că doar e student, el chiar face ceva pentru a le demonstra părinţilor că ceea ce au sădit cu grijă ani întregi în creşterea şi educarea lui acum are roade. Cu multă muncă şi sârguinţă a ajuns la nivelul de Asistent Manager, reuşind astfel să îşi pună nişte pietre de temelie bine stabilite pentru viitorul lui. A pornit pe acest drum sub atenta îndrumare a părinţilor săi pe care îi consideră cei mai buni profesori,  părinţi care au avut un vis şi l-au îndeplinit devenind astfel un exemplu demn de urmat pentru copiii lor.
  Titus este student la Nutriţie şi Dietetică, pasiunea lui pentru această ramură a medicinei s-a conturat în momentul în care a realizat cât de importantă este sănătatea. Cât de important este să alegem ce este mai bun pentru corpul nostru.
   Titus, este Asistent Manager  în cadrul Forever Living Products.  Companie fondată în anul 1978, a împlinit visele mai multor oameni,  a legat prietenii,   a bucurat milioane de consumatori. Titus a pus bazele unei afaceri, o afacere pentru care lucrează cu drag, cu pasiune cu dăruire, iar când aceste elemente se-mpletesc nimic nu îi poate sta în cale.
  Atitudinea pozitivă îl defineşte cu desăvârşire! Este conştient că în această afacere nu există nu se poate! Aici există doar Succes, doar Reuşită, doar viitor pavat cu bucurii cu oportunităţi,  cu un stil de viaţă demn de urmat. 
    Dacă îţi doreşti un viitor alături de o echipă care ştie ce îşi doreşte de la viaţă, dacă vrei să ai realizări profesionale, împliniri şi succese, nu ezita şi alătură-te echipei lui Titus, unde vei întâlni oameni pozitivi, plini de energie, plini de voinţă, plini de viaţă! Dacă doreşti să vorbeşti cu el, despre cum a reuşit îţi stă la dispoziţie cu cel mai mare entuziasm, aşadar vă las datele lui de contact  titus17_moca@yahoo.com, tel : 0748256155
       Zâmbind veţi reuşi să legaţi o prietenie, o afacere şi de ce nu,  un viitor forever :)!

Cu drag,
Beatrix 
   
                                                                                                                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut