sâmbătă, 7 octombrie 2017

Prietenele nu se lasă la greu!

      Sâmbătă seara, totul este perfect pregătit, pentru marea surpriză. Lia nu știe nimic despre surpirza pe care i-am pregătit-o noi, cele mai bune prietene ale ei. Ei, bine, Lia azi împlinește frumoasa vârstă de 18 ani, iar noi, ne-am gândit la o petrecere surpriză pentru ea. Am rezervat un local mic și cochet. Am ales tema serii, roz bon-bon, am rugat invitații să poarte cel puțin o piesă vestimentară roz. Am decorat totul după gustul ei și surpriza serii, vine din partea părinților ei, pe care, bineînțeles i-am implicat, formația ei preferată va fi alături de ea în această seară magică.

-Hai mai repede! Trebuie neaparat să ajungem la Lia, până reușim să o convingem să iasă din casă, cred că va dura un pic mai mult. E sâmbătă seara și e serialul ei preferat la Tv, nu știu cum ne-am gândit noi, să îi organizăm petrecerea, taman azi! Eu sunt pregătită, ce spuneți?  Vă place? Am pregătit fustițe la fel pentru toate 4. Vom vi ca niște bombonele!

-Mie îmi place tare mult. Rămâne de văzut ce va spune și Lia.

-Fetelor, fetelor, sunteți gata? A ajuns taxiul.

-Coborâm acum! .. În câteva minute iată-ne aranjate, machiate, coafate, cu fustițe de tutu roz în fața casei celei mai bune prietene, pregătite pentru majoratul ei.

-Bună fetelor, arătați minunat, dar știți am o veste cam rea, nu vreau să vă supăr, dar Lia nu prea vrea să iasă din camera ei de azi dimineață. Cu greu a acceptat și să o felicităm de ziua ei, nu știu ce ne facem. Dar, stați că încerc să îi spun că sunteți aici, poate așa......

-Lia draga mea, vino să vezi cine te caută, am o surpriză pentru tine.

- Nu vreau să ies, ți-am spus și mai devreme. Nu ies din camera mea în următorii 2 ani.

-Te rog, fetița mea, atunci măcar lasă fetele să intre la tine.

-Fetele?! Nuuu. Nici vorbă, nu vreau să mă vadă așa!!

-Ce o fi pățit?, stăteam noi nedumerite în fața ușii camerei, cu 1 oră înainte de ajungerea musafirilor. Fără să știm ce va urma.

- Eu intru în camera ei, spuse Fia hotărâtă.

- Lia, eu intru, te rog nu te speria și nu te supăra, dar este caz de urgență majoră și doar tu ne poți salva. Promit să nu le spun celorlalți secretul tău.

- Poi, dacă promiți să taci, atunci poți intra.

- Vaaaaaiiiii de mineeeeeeeeeeeee!!! – se auzi dintr-o dată din camera Liei, fugim toate spre ușă!- Nu e nimic, scuze! Scuze! Încearcă Fia să mai dragă situației

- Înțelegi acum de ce nu vreau să ies din cameră! Chiar azi, chiar de ziua mea! Nu se poate!- Înțeleg dar... trebuie să ieși cu noi, nu se poate să stai aici așa prizonieră a...... unui coș!

-Fetelor, haideți vă rog și voi, trebuie să rezolvăm situația.....Mama Liei, stătea săraca nedumerită, auzind din cameră doar Vai cât e de mare, vai ce urât e, vai cum a ajuns acolo, vai ce roșu.... Nu își imagina ce se poate petrece.

-Ai încercat să te faci cu vreo cremă? Tu ai o piele atât de frumoasă, o piele sănătoasă.  Mereu ai grijă să fii cochetă, mănânci sănătos, folosești creme create de specialiști, cum s-a putut oare întâmpla? Șiiiii, exact azi!

-Am o idee ! Am auzit despre gama Gerovital Stop Acnee, hai să fugim până la un mall, poate găsim, vreun produs  care să ne ajută, cât ai spune acnee.


-Fetelor, am o cremă matifiantă care combină proprietățile unui produs de machiaj cu cele ale unui produs de îngrijire a tenului, reduce aspectul lucios al pielii, se-ntinde prin mișcări ușoare, acoperă și uniformizează instant, putem încerca.


crem cc matifianta gerovital stop acnee

-Să începem, nu avem timp de pierdut...- Of, tot se mai vede, eu nu merg niciunde. Rămân închisă în camera mea,pentru următorii ani! Nimeni nu se va uita la mine!

- Lia, nu vorbi prostii, nu se mai vede nimic, te rugăm, trebuie să vii cu noi. Avem o surpriză uriașă. Nu putem să îți spunem despre ce este vorba, dar dacă ai știi, cu siguranță nu ți-ar mai păsa de coșul acela, care nici măcar nu se se mai vede.

- Nu, nu ies! Și vă rog să nu mai insistați!

- Fetelor, veniți un pic până afară, ne convocă Fia.

-Am o idee, genială, restaurantul este pregătit, invitații sunt prezenți, formația ajunge în 30 de minute, nu mai avem timp de pierdut, acum ori niciodată - am nevoie de un creion roșu și bineînțeles de acordul vostru.

- Despre ce vorbești? O întrebăm noi, mai mult decăt mirate. În clipa următoare Fia, își desenează pe față, un punt roșu, exact cum era coșul Liei, înainte să o dăm cu cremă.

  - Așa, acum și voi fetelor! Așa o vom convinge și pe Lia!

 -  Fetelor!!! Sunteți cele mai bune prietene! Peste 20 de minute, cu puncte roșii în frunte, eram prezente la cel mai tare majorat. Toți au vrut poze cu noi! Nimeni nu și-a dat seama ce au însemnat acele puncte roșii, doar noi 4 ! Suntem, cele mai bune prietene și nici măcar un coș nu ne poate strica planurile!
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2017!  

Fragilitatea vieţii

   Viaţa este al naibii de fragilă dar noi nu ne dăm seama... Amânăm, ne stresăm, ne dorim, dezvoltăm obsesii şi pe lângă toate acestea ..u...