Pasiunea serialului în două cuvinte: Siviero Maria

     De când mă ştiu sunt pasionată de seriale siropoase. Bineînţeles marea majoritate a serialelor urmărite de mine sunt seriale despre femei de succes care au pornit de jos şi prin forţe proprii au reuşit să devină nişte doamne cu renume în societatea în care trăiesc.
Serialul care mi-a plăcut în ultima perioadă cel mai mult este "Lipstick Jungle"- un serial care prezintă povestea a trei femei, care se-mpart uneori cu brio, alteori mai puţin între carieră şi viaţa de familie.
Nico Reilly este editor şef la o importantă revistă de modă, Wendy Healy  este preşedinte la Parador Pictures, iar Victory Ford designer de renume. Povestea lor seamănă cu povestea fondatorului Siviero Maria, Guglielmo Visani care şi-a dorit ca reţetele vechi şi metodele de preparare a îngheţatei tradiţionale italiene să fie păstrate şi duse mai departe. Fiecare gelato este unic pentru că este pregătit unic de mâinile maeştrilor gelatieri, la fel ca cele 3 protagoniste, unice în felul lor însă doar împreună reuşesc să reprezinte un întreg.
Dacă ar fi să le identific pe protagoniste cu câte un gust, fiecare s-ar încadra perfect în descrierea unui  gelato cremos.
Nico Reilly are personalitatea unui gelato cu gust de Panna Cotta, cu sirop de caramel.
Wendy Healy se identifică perfect cu un gelato Affogato All Amarena cu sirop de vişine şi decorat manual cu vişine confiate.

Victory Ford, designerul serialului reprezintă combinaţia ideală din care rezultă gelato cu gust de Tiramisu.








Nici nu o mai lungesc, mă duc să îmi pregătesc o combinaţie de gelato şi să apăs butonul play pentru o după amiază perfectă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut