Vrei un pont? Pun pariu că DA!

   De câte ori nu ne-am întâlnit cu sintagma „Vrei să-ţi vând un pont?”....
  Fie că este vorba despre călătorii, haine, pantofi, maşini, pontul este pont şi este mereu bine venit. Uneori îl primim gratis, alteori schimb la schimb cu alte ponturi, iar uneori când avem şi noi de câştigat în urma pontului primit, suntem dispuşi să achităm o sumă de bani.
   Dar sintagma „ Eu pun pariu că...”?? poate că unii dintre noi fără să ne dăm seama, folosim zilnic această frază, pun pariu că va ploua, pun pariu că nu îţi găseşti pantofii care îi cauţi, iar dacă cel cu care „punem” pariu este dispus uneori putem chiar câştiga.
     Aşa a luat naştere şi  ponturisipariuri.com, s-au gândit ei că dacă tot le ştiu pe toate, de ce să nu ofere şansa şi altor pasionaţi în ale sportului să afle de toate ce ţin de meciuri, scoruri, bilete.
    Conform descrierii din dex.ro, pontul este „dezvăluirea unui secret prin care persoana căreia i se dezvăluie secretul poate obţine un avantaj, în cazul acesta avantaj bănesc”
Prin pariuri se descrie „înţelegerea între 2 sau mai multe persoane care susţin lucruri contrare, iar cel care nu are dreptate este obligat să dea o compensaţie materială”.
  Cu o experinţă de 10 ani în domeniu, ponturisipariuri.com are cei mai experimentaţi membrii ai echipei cu o capacitate câştigătoare peste 70%.
  Vă oferă meciul zilei, bilete, meciuri argumentate, Live Non Stop şi concursuri.
   Pe pagina lor puteţi afla cele mai noi informaţii din lumea jocurilor de noroc, pariurilor şi totul despre sport.
Echipa ponturisipariuri.com vă oferă sfaturi, sugestii şi strategii de succes pentru a vă ajuta să deveniţi câştigători şi hai să recunoaştem drept, cine nu îşi doreşte să câştige?
Experţii ponturisipariuri.com recomandă 14 case de pariuri online.

Pentru a putea beneficia de cât mai multe ponturi şi pariuri, aveţi şansa să vă abonaţi, fiind disponibile 2 tipuri de abonament. Dacă sunteţi începător o puteţi lua uşurel cu un abonament pe o lună iar dacă aveţi chef de adrenalină direct pe 6 luni. 
Aveţi la dispoziţie 3 modalităţi pentru achitarea abonamentului selectat fie prin card, transfer bancar sau mandat poştal. Oricum aţi opta, în cazul în care întâmpinaţi dificultăţi puteţi apela cu încredere numărul de telefon 0757031986 sau să trimiteţi un email la adresa contact@ponturisipariuri.com
Pun pariu că vrei un pont bun! Aşa că nu mai sta pe gânduri! I-aţi pontul şi pariază! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut