Jurnal de... frumuseţe dentară

      Zâmbetul este cartea de vizită a fiecărei persoane. Un zâmbet frumos, alb şi curat va acapara orice privire, indiferent că eşti femeie sau bărbat trebuie să ai în vedere acest aspect. Eu sunt înnebunită să am dinţii albi şi mereu "curăţaţi", de 3 ani port şi o bijuterie dentară, este un fel de tatuaj, doar că nu doare.
Când aud cuvântul stomatologie, mă duce cu gândul la cabinetele acelea reci şi neprietenoase de pe vremea mea, însă, acum cuvântul stomatologie a căpătat alte dimensiuni, alte aspecte mult mai prietenoase, mult mai accesibile.
      Clinica stomatologică Cris Smile din Bucureşti este unul dintre aceste cabinete, care oferă servicii de înaltă calitate, cu personal profesional cu multă răbdare şi empatie.
Unul dintre punctele forte ale clinicii Cris Smile este procedura de îndepărtare a tartrului care este principalul inimic al sănătăţii dentare şi gingivale, denumit în limbajul stomatologic detartraj.
     Tratamentul de detartraj cu ultrasunete este procedura specifică de îndepărtare profesională a tartrului depozitat pe suprafaţa dinţilor şi a măselelor. Folosirea celor mai performante instrumente cu ultrasunete, garantează  îndepărtarea delicată şi de durată a plăcii bacteriene, reduce sensibilitatea  dentară precum şi sângerările gingivale din timpul sau ulterior operaţiunilor.
Pentru  că cel mai eficient mod de protejare a danturii de maladiile parodontale constă în prevenirea acestora este foarte important să vă adresaţi specialiştilor clinicii Cris Smile, încă de la primele semne vizibile de depozite calcificate de tartru sau de placă bacterială.
   Cu un zâmbet poţi schimba lumea, însă pentru a avea un zâmbet frumos, dinţii trebuie să fie frumos aliniaţi. Clinica Cris Smile, vine în ajutorul pacienţilor care se confruntă cu probleme de malocluzii dentare cu grade diferite  de severitate prin recomandarea unui aparat dentar , care este considerat cel mai cunoscut mod de repoziţionare, aliniere şi îndreptare a dinţilor.
     De ce aş recomda această clinică? Pentru simplul fapt că acoperă o gamă vastă de proceduri în domeniul stomatologiei, ortodonţie, implantologie, stomatologie pentru copii, restaurări dentare, profilaxie dentară, endodonţie, estetică dentară, chirurgie dentară, estetică facială.
Zâmbeşte şi lumea se va schimba!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut