Jurnal de decor cu becuri Vintage



      Vintage este un stil pentru nostalgici, îl folosim de multe ori, atât la vestimentaţie cât şi la muzică, decor şi tot ce ne aminteşte de vremurile demult apuse. Apuse sunt şi vremurile când în 1879 Edison inventa becul cu incandescenţă, folosind pentru fabricarea filamentului bambus carbonizat  iar becul atingea o durată de viaţă de 1200 de ore.
     Cei de la SavElectro, din Satu Mare, comercializează becuri vintage Edison, care oferă un echilibru ambiental perfect între iluminarea artificială obişnuită şi momentele în care este dorită o armonie cromatică plăcută şi liniştitoare.
afisbecuri-906x460
Bec Vintage Edison Glob 95mm 40W E27     Becurile au un aspect simplu, vintage, un farmec estetic dat inclusiv de forma filamentului incandescent. Doar când le priveşti îţi aminteşti de magia primelor becuri realizate înainte de anii 1900.
    Având diverse forme care se-ncadrează de minune în orice spaţiu, poţi accesoriza cu becuri Edison, atât spaţiul de locuit cât şi biroul, cafeneaua , iluminatul unui bar sau al unui club.
    Majoritatea becurilor vintage au o putere de 40W sau 60W, temperatura de culoare 2200K , tensiune de alimentare de 220 V , tipul de dulie E27 .
     Eu personal aş prefera să folosesc un bec vintage în zona mea de linişte unde mă retrag să scriu sau să citesc, având o lumină caldă, ajută la găsirea liniştii, la o odihnă relaxantă.
  Aş opta pentru  becul Vintage Edison glob, care oferă o notă de eleganţă încăperii, poate fi utilizat la puterea sa maximă de 40W însă fiind un bec dimabil se poate monta un întrerupător cu variator de tensiune care va scădea consumul solicitat de filamentul incandescent. Orice variantă aţi alege becurile vintage cu siguranţă vă vor scoate camerele din anonimat.
     Voi ce preferaţi? Becuri sau spoturi?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut