Să strălucim, zic !

       "Diamantele, sunt cele mai bune prietene ale unei femei" cânta cu mare pasiune Marilyn Monroe. Aş mai adăuga bijuteriile şi accesoriile. Diamante, să o spunem sincer, nu îşi permite orice femeie, dar un set de bijuterii elegant şi fin, sau un ceas de calitate, te îmbracă la orice eveniment şi te face să străluceşti în oricare parte din zi. 
       Deşi în tinereţe eram adepta bijuteriilor cât mai pompoase şi mai strălucitoare, cât mai mari şi mai ieşite în evidenţă, cu trecerea anilor am ajuns să îmi accesorizez ţinutele cu bijuterii fine, care să dea dovadă de bun gust, seriozitate şi rafinament, mai ales în cadrul ceremoniilor de căsătorie pe care le oficiez, prefer să am câte un colier simplu, perle, inele, cercei tot perle şi un ceas. 
       Dacă ar fi să aleg dintre bijuteriile Majorica oferite de cei de la Splend'or, consider că mi-ar pune cel mai bine în valoare personalitatea colierul Water Lily, având un aer fin, cu o eleganţă aparte, colierul acesta superb purtat alături de un costumaş negru şi  nişte pantofi stiletto, ar fi un succes garantat. 
      Perlele albe inspiră o puritate fără sfârşit. Colierul este din din argint 925 cu perle Majorica şi are o greutate de 7.21g.
Coliere Majorica Water Lily 14744.01.1.000
       Dacă v-am făcut curioşi cu privire la Bijuteriile Majorica le găsiţi exact aici : https://www.bb-shop.ro/bijuterii-majorica-75.html, trebuie să ştiţi că aceste bijuterii fac parte dintr-un brand de origine spaniolă, având  un aer mediteranean combinat perfect cu simplitatea şi bunul gust. Consider că sunt o idee superbă de cadouri pentru femei. Şi stimaţi domni, să o spunem drept, nouă ne plac cadourile, mai ales dacă sunt bijuterii, iar dacă vă spun că preţurile bijuteriilor oferite de acest magazin încep de la 20 de ron, nu prea vă mai rămâne nici o scuză şi vă mai spun ceva, sunt 45 de magazine în toată ţara aşa că nici aici nu aveţi scuză că nu aţi găsit magazinul.
Este raiul pe pământ atât pentru femei cât şi pentru bărbaţii pasionaţi de bjiuterii şi ceasuri. Eu şi soţul meu avem ceasuri şi bijuterii cumpărate de la BB-Shop şi suntem mulţumiţi de calitatea produselor şi de păstrarea lor în timp, mai ales că le purtăm zilnic. 
     Am trecut pragul magazinului  Splend'or din Oradea de mai multe ori şi de fiecare dată personalul a dat dovadă de profesionalism şi ne-a tratat cu simpatie. Bijuteriile şi ceasurile sunt expuse cu mult bun gust şi atenţie amănunţită la detalii, fiecare brand îşi are colţişorul său. Curăţenia este la superlativ, trebuie chiar să fii cârcotaş să găseşti ceva de reproşat.
      Aşadar vă propun să faceţi o plimbare până la cel ma apropiat magazin, sau să daţi click pe site-ul lor şi să vă bucuraţi partenerii de viaţă cu o mică atenţie. Mulţumirile nu vor înceta să vină.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017
Proba nr. 15

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut