Pe această cale le mulţumesc, celor puţini care au ales să rămână!

Asociază-te doar cu cei care merg în aceeaşi direcţie cu tine! 
J. Maxwell




A fost cred că, una dintre cele mai dure lecţii pe care a trebuit să mi-o însuşesc pe parcursul transformării mele. Credeam în prietenii şi relaţii care defapt nu existau. Au existat până în momentul în care eu am avut capul plecat şi am făcut exact ce mi s-a cerut. 
       În momentul în care am început transformarea mea, oamenii aceştia au fost primii care m-au atacat, primii care mi-au întors spatele spunându-mi că oricum voi eşua, oricum este un moft de moment şi nu va dura o eternitate.
    Eram într-o reală cumpănă, nu ştiam să continui sau să mă opresc atunci, acolo.
   Am pus în balanţă totul iar talerul continuării a fost cel care a biruit. Am înţeles că dacă cedez, voi deveni din nou cu capul plecat în faţa lor, voi fi din nou un punct uşor de atacat , dacă continui, în schimb am două variante, ori ei rămân alături de mine, mă înţeleg şi mă acceptă, ori pleacă pentru totdeauna din viaţa mea.
       Am învăţat de la fiecare câte ceva. Au fost care s-au reîntors, au fost care au ales să plece. Nu mă mai doare plecarea lor, pentru că am înţeles că defapt ei au o problemă cu propria lor persoană, poate îşi doreau şi ei cândva ceva şi au eşuat, sau îi deranjează ambiţia mea de care ei probabil nu au dat niciodată dovadă, oricum ar fi, le mulţumesc.
Imagini pentru pinterest quotes
Sursă foto: Pinterest
   Cred cu tărie, că cei care îmi sunt acum alături, sunt aici pentru mine, la fel cum şi eu la rândul meu sunt pentru ei. Nu am cerut niciodată nimănui să urmeze calea mea, să creadă în convingerile mele, cei care o fac, o fac pentru că ştiu eu de unde am pornit şi unde am ajuns.
      Pe această cale le mulţumesc, celor puţini care au ales să rămână!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut