Care este scuza Ta?

            Zilnic primesc câte un compliment cu privire la viaţa care am ales să o trăiesc. Când sunt îmbrăcată mai sexy, toată lumea îmi spune cât de "ciudă" îi este pe corpul meu, ce bine că eu pot, că îmi permit. Ce rezultate "faine" am atins.
Fiind crescută cu prea mult bun simţ, le mulţumesc pentru complimente, pentru aprecieri, după care stau şi mă gândesc la răspunsurile lor, la scuzele pe care le invocă fiecare persoană pe care o întâlnesc.
Haideţi să vă spun ceva !
Nici mie nu mi-a fost uşor să ajung aici. Doar cei apropiaţi ştiu cum şi de ce, de unde am pornit.
Acum că nu mai sunt pe tratament medicamentos, merg cu  mai mare drag la antrenamente, dar locuind la 12 km de sală, depind în totalitate de soţul meu, ba chiar uneori de tati. Eu nu conduc de 10 ani ! Aşadar, este un sacrificiu pe care-l aduc atât eu cât şi soţul meu, pentru mine. Aşadar şi prin urmare, în momentul în care vezi rezultatele mele, să te gândeşti încă o dată care este de fapt şi în realitate scuza Ta!! Defapt de ce nu ajungi la un antrenament, de ce nu faci ceva care să îţi schimbe viaţa , asta dacă îţi doreşti cu adevărat. Nu contează ce faci, doar să faci ceva pentru tine ! Dacă doar stai şi priveşti , nu vei ajunge cu nimic mai înainte decât eşti acum. Totul depinde de cât de mult îţi doreşti schimbarea, pentru că scuze se găsesc la tot pasul!
Nu ai timp să îţi găteşti? Nu e nimic ! Comandă-ţi în loc de pizza, un piept de pui cu salată ! În loc de suc carbogazos o apă plată!
Sunt "n" alternative, doar că trebuie să vrei !!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut