Cele 3 elemente esenţiale

Pentru a avea o viaţă cum îţi doreşti ai nevoie de 3 elemente esenţiale : Sport, Mâncare Sănătoasă, Gândire Pozitivă. Aceste trei elemente te ajută să te menţii pe linia de plutire. Te motivează să mergi, să faci, să lupţi. Te încurajează că poţi, că eşti în stare, că meriţi.
Sportul îţi deschide mintea, îţi antrenează corpul, îţi eliberează frustrările, fricile, temerile, te face să crezi în tine.
Mâncarea sănătoasă te ajută să poţi duce totul, să fii apt pentru încercările zilnice, pentru că trebuie să recunoşti dacă nu te hrăneşti corespunzător nu îţi ”merge” bine toată ziua.
Gândirea pozitivă te ajută pe tot parcursul zilei. Te apară de răutăţi, te ajută să evoluezi, să fii cea mai bună versiune a ta!
Aceste trei elemente trebuie să le ai în vedere de cum deschizi ochii în fiecare dimineață. Dacă plouă, sau este vreme urâtă, dacă ești în întârziere, trebuie doar să gândești pozitiv. Cu nimic nu vei fi mai înainte dacă te năpădesc gânduri negative, ploaia nu se va opri, vântul va sufla în continuare, nu vei ajunge deloc mai repede la locul de muncă.
Trebuie mereu să privești partea plină a paharului în orice situație. Dacă un lucru din viața ta este pe sfârșite, bucură-te că a făcut cândva parte din tine, din viața ta. Mergi mai departe cu capul ridicat. Alege-ți în fiecare zi mâncare sănătoasă. Alege să îi dai corpului tău combustibil curat , de calitate, pentru că merită. Dacă îți permiți să investești sume mari de bani în poșete, haine și pantofi, poți investi și în corpul tău pentru că el, rămâne alături de tine, toată viața ta. De el depinde cum vei trăi.
Alocăți timp destul pentru sport. Merită. Tot corpul îți va mulțumi, toate organele te vor ajuta să trăiești bine, dacă ai grijă de ele, să se miște, să se oxigeneze corect, dacă nu le lași să stea degeaba.
Aceste 3 elemente, sunt cheia pentru o viață frumoasă lungă , echilibrată dar mai ales sănătoasă !
Beatrix

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut