Ce mă motivează pe mine ?!

Despre ce mă motivează pe mine ?!

    Zilnic primesc întrebări, despre  ce sau cine mă motivează ?
.... mă motivez pe cât se poate de mult, singură ! Mai bine spus mă motivează pozele care vi le-am atașat și vouă, mă motivează hainele, rochiile, blugii din liceu,  mă motivează oglinda, mușchii care prind contur (nici nu știam că îi am :))),  mă motivează puținii oameni care cred în mine.
   Îmi place să citesc pe faimoasa rețea de socializare, poveștile de viață a multor antrenori care au reușit tot așa prin încrederea care și-au acordat-o să ajungă foarte departe. Poveștile lor de viață sunt cele mai bune lecții. Oameni simpli care au pornit de la 100 de kilograme , iar acum sunt campioni și antrenori de fitness. (bine sunt realistă, la așa ceva nu visez :D )
     Dacă tu nu ai încredere în tine, nimeni nu va avea. Dacă tu nu reușești să te ambiționezi nimeni nu o va face. Degeaba ții diete dacă nu faci sport și invers, degeaba faci sport dacă în viața de zi cu zi eșuezi. Ambiția este cea care m -a adus aici unde sunt. Niciodată nu am fost prietene, iar acu suntem de nedespărțit.
  Nu există ” Felicitări că ai putut, dar eu nu am  cum ” -  de ce nu încerci?! Crezi că mie mi-a fost ușor?
  Nu există ” Eu nu aș putea ridica greutăți, eu nu aș putea fugi pe bandă atât” - dar să vezi cum e să fugi când ești sub tratament hormonal și fiecare ton ridicat te împinge pe marginea plânsului, dar nu renunți că doar ai un țel !
Nu există ” eu nu am timp să îmi fac smoothie în fiecare dimineață” - atunci să nu te mire că la ora 12:00 vei simți o foame de lup și vei mânca tot ce îți iese în cale.
          Nu spun că este ieftin din punct de vedere financiar, dar... spun sus și răspicat că nici factura de la spital nu a fost floare la ureche.
                 Așa că decizia îți aparține !
Faci ceva pentru tine, corpul tău, sănătatea ta, sau doar te uiți .....

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut